1 december 2021

Maak gebruik van een tank voor vuil water

2 min read

Ben je op vakantie met de camper of caravan, dan kun je niet zomaar overal je vuile water afvoeren. Door gebruik te maken van een vuilwatertank, kun je het water opvangen en op een aangegeven locatie de tank van Rotterdam Plastics legen. Een tank voor het vuile water heb je in verschillende formaten, deze kun je kiezen aan de hand van een aantal aspecten. Het aantal personen waarmee je gebruikt maakt van de tank, hoelang je meestal weg gaat en de ruimte die je hebt in de camper of caravan.

Legen van een tank 

Heb je regelmatig water in je vuilwatertank dan zal deze ook geleegd moeten worden, vaak is er een afstortput aanwezig op de camping waar je dit kunt doen. Je plaatst eenvoudig de camper boven de afvoerput, zodra de tank zich boven de put bevindt kun je deze voorzichtig openen zodat de tank leegloopt. Vergeet niet direct de tank weer te sluiten, het is niet de bedoeling dat je nog water verliest als je rijdt. Bovendien staat de kraan ook nog open als je de tank weer in gebruik neemt.

Leeg altijd op aangegeven plaatsen

Waar je ook bent met je caravan of camper, een vuilwatertank mag je alleen legen op de aangegeven plaatsen. Wees zorgvuldig met het legen van de tank, zodat je niet de regels overtreedt van de camping waar je op dat moment aanwezig bent. Het is handig om bij het legen dit met zijn tweeën te doen, zodat er een kan kijken of je goed boven de put staat om het vuile water erin te laten lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *