26 januari 2022

Lekker rijden in een lease auto, dat kan helemaal onbezorgd

2 min read

Wanneer je een nieuwe auto wilt gaan rijden, maar niet genoeg geld op je rekening hebt staan om er één aan te schaffen, je geen zin hebt in een lening of een afbetalingsregeling, dan kun je een lease auto overwegen. Zo'n lease auto is, over het algemeen, spiksplinternieuw. En hoe fijn is dat? De eerste eigenaar zijn van een auto is voor veel mensen een droom en met een lease auto komt die droom dichterbij dan ooit. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het rijden van een lease auto. Anders dan bij huren weet je iedere maand precies waar je aan toe bent. Het bedrag dat je moet betalen is iedere maand hetzelfde.

Een lease auto is inclusief alles

Tenminste, als je kiest voor operational lease. Dit houdt in dat je een prachtige lease auto rijdt voor een vast bedrag per maand. Bij dat bedrag zijn de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, reparatie bij schade en vervangend vervoer bij schade allemaal inbegrepen. En de auto zelf natuurlijk. Het enige dat jij nog moet doen is tanken en daarvoor betalen. Het grootste voordeel is dus dat je iedere maand precies weet wat je moet betalen aan de leasemaatschappij. Geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten. Het enige dat je goed in de gaten moet houden is dat je niet over het afgesproken aantal kilometers per jaar gaat.

Wat als je een bekeuring krijgt?

Nu we in Nederland op alle snelwegen van 's ochtends 6.00 uur tot ' s avonds 19.00 uur maar 100 mogen rijden, is een bekeuring heel snel opgelopen. Die bekeuring(en) betaal je natuurlijk ook zelf. Dat geldt ook voor alle andere bekeuringen zoals het rijden over een verdrijvingsvlak, rijden door rood en parkeren op de stoep. Het goede nieuws hieraan is dat je, als je je goed aan die 100 kilometer per uur houdt, je veel zuiniger rijdt en dus veel minder kosten voor brandstof zult maken.

Laat je informeren over de mogelijkheden

Want er zijn, wanneer je een lease auto wilt, nog veel meer mogelijkheden dan alleen operational lease. Je kunt hierover meer informatie krijgen op de website, maar je kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen. Of je nu gaat voor een luxe wagen of een bedrijfsauto, een nieuwe auto of een gebruikte auto, je kunt de eerste informatie online zelf vinden en daarna je vragen stellen via de whatsapp of telefoon. Laat je informeren over alle mogelijkheden, de prijzen en de looptijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *