Informatie over de Bitcoin

      Geen reacties op Informatie over de Bitcoin

De wereld van de Bitcoin is een verwarrende wereld, met kunst en vliegwerk word je wijzer over de cryptomunt. Ben je voor of tegenstander, we kunnen er niet meer onderuit dat de Bitcoin het financiële stelsel zal veranderen. Bestebank heeft een aantal artikelen gewijd aan de Bitcoin, de werking en hoe beleggers en het bankwezen reageren op de munt. Een aantal cursussen netjes op volgorde die je kunt lezen, de artikelen samen vormen één grote informatiebank over de cryptomunt. Wil je gaan beginnen met de Bitcoin dan is het verstandig de verschillende artikelen door te nemen.

cryptomunten

Altijd artikelen die recent zijn

Natuurlijk geven de berichten op Bestebank geen enkele garantie of zekerheid hoe het verloopt met de Bitcoin. Je kunt er wel zeker van zijn dat de informatie die je leest recent is, het kost enorm veel tijd om alle artikelen up to date te houden. In tegenstelling tot andere websites plaatsen we niet alleen artikelen, ze worden netjes bijgehouden dat de recent blijven. Ben je ergens niet mee eens, of zie je een fout schroom dan niet dit kenbaar te maken aan ons.

Bitcoin

Bitcoin als betalingsmethode

Betaald een klant met Bitcoin, dan heb je als winkelier direct je geld. De betaling kun je beschouwen als een contante betaling, alleen veel veiliger. Je loopt geen risico te maken te krijgen met vals geld. In vergelijking met een VISA kaart is het duidelijk wat de kosten zijn voor zowel degene die betaalt als de ontvanger. Op Bestebank is er ook een artikel gewijd aan het betalen en ontvangen van de Bitcoin, met daarbij de voor en nadelen.