1 december 2021

Hoe kunt uz elf het verhuren van een bedrijfspand organiseren?

3 min read

Omdat wij ons bedrijf afgeschaald hebben omdat wij ons graag meer op andere zaken wilden richten, hebben wij een van onze bedrijfspanden leeg kunnen maken. Wij vonden dit een mooie kans om te zorgen dat wij ook op minder ruimte zouden gaan werken zodat wij dan ook weer kosten konden besparen. Wij zijn toen gaan kijken hoe wij het mes aan twee kanten konden laten snijden omdat wij graag het pand dat vrij was gekomen in de verhuur wilden doen. Dan konden wij namelijk ook nog geld verdienen aan het pand. Wij hebben toen gekeken wat er mogelijk was aangaand zelf het verhuren van een bedrijfspand organiseren. Wij wisten namelijk dat wij een dure makelaar in de arm konden nemen, maar wanneer je zelf het verhuren van een bedrijfspand uitvoert, kun je vaak weer heel veel kosten besparen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om meer over zelf het verhuren van een bedrijfspand verzorgen te lezen omdat ik wist dat het mogelijk moest zijn, maar de details aangaande het zelf het verhuren van een bedrijfspand wist ik niet. Daarom wilde ik graag even weten wat ik allemaal online kon vinden over dit onderwerp en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site debedrijfsmakelaar.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel nuttige informatie op hun site gepost over hoe je zelf het verhuren van een bedrijfspand kunt uitvoeren. Je hoeft namelijk niet altijd de diensten van een makelaar te gebruiken want soms is het gewoon heel eenvoudig om je pand zelf te gaan verhuren. Ik wilde echter graag en advertentie op de reguliere sites waar mensen kijken wanneer ze een pand willen huren en het leek dat ik daar een makelaar voor nodig had. Toen ik echter op Bedrijfsmakelaar.nl ging lezen over het hoe en wat omtrent het zelf het verhuren van een bedrijfspand, heb ik gezien dat wij dit via deze site ook konden regelen. Dat was goed om te zien want op deze manier konden wij veel geld besparen. Wij wilden daarom graag op deze manier te werk gaan want hoe eerder wij een huurder konden vinden, hoe beter het voor ons zou zijn.

Wij konden zelf het verhuren van een bedrijfspand organiseren

Wij wilden graag weten hoe wij de potentiële huurders konden bereiken en wij wilden daarom graag een advertentie op een bekende site als Funda zetten. Dat is ons uiteindelijk gelukt nadat wij op Bedrijfsmakelaar.nl gingen lezen over zelf het verhuren van een bedrijfspand regelen en dankzij deze site hebben wij snel zaken kunnen doen en hadden wij in een mum van tijd een goede huurder gevonden.

Wij hebben heel veel geld bespaard

Wij zijn blij dat wij hier zijn gaan kijken naar mogelijkheden om geld te besparen omdat:

  • Wij hier heel goed geholpen zijn
  • Wij zelf snel een goede huurder konden vinden
  • Wij anders heel veel meer geld hadden moeten uitgeven

Als u ook een huurder zoekt voor uw pand, dan kunt u ook altijd een keer op deze handige site kijken. U zult zien dat er meer mogelijk is dan u zou denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *