Het beste kantoormeubilair in Breda moet hieraan voldoen

Zitten is het nieuwe roken. Die leus heb je ongetwijfeld al wel eens gehoord. Het is dan ook niet gek om eens goed de tijd te nemen voor het uitzoeken van je kantoormeubilair in Breda. Het is namelijk meubilair wat direct invloed kan hebben op je gezondheid en dus je leven.

kantoormeubilair breda

Waarom zitten zo slecht is

Als je op een kantoor werkt, moet je veel zitten. Dat is nu eenmaal zo. Maar wat wij mensen daar nog meer verkeerd aan doen, is dat we veel te weinig pauze nemen van het zitten. We staan niet op voor een wandeling en gaan vaak zelfs thuis ook meteen weer zitten. Dat is niet gezond en je moet het zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Bijvoorbeeld door een bureau te kopen dat je omhoog kunt instellen. Deze speciale bureaus kun je hoger maken. Zo zorg je ervoor dat je gedurende bepaalde tijdvakken op een dag even staand kunt gaan werken. Niet uren achter elkaar, maar gewoon een half uurtje of uurtje. Dat is veel beter voor je houding. 

kantoormeubilair breda

Goede stoelen

Natuurlijk mag een ergonomische stoel ook niet ontbreken. Zorg dat je goed rechtop zit en dat je lengte ook past bij de stoel.