26 januari 2022

Goederen veilig in de opslag opslaan

2 min read
PP band

Wanneer je gereedschappen veilig wilt opslaan op een pallet, en vervolgens in de stelling wilt zeggen moet je zeker weten dat ze veilig vast zijn gezet. Met PP band weet je zeker dat je gereedschappen of goederen voor lange tijd vast blijven staan op de pallet, verschillende soorten band kun je gebruiken die ieder hun eigen sterkte hebben. Hoe dikker en breder het band is, hoe meer treksterkte de band kan hebben. Wil je de goederen flink aanspannen dan neem je de sterkste soort band.

PP band

Ook voor vastzetten van de lading

PP band wordt ook gebruikt om er zeker van te zijn dat tijdens transport de lading goed op de pallet blijft staan. Door het band om de lading heen te doen, en strak te spannen weet je zeker dat je de pallet veilig en snel kunt laden en lossen. Door efficiënt om te gaan met het band bespaar je tijd en geld met laden, maar ook de kans op een beschadigde lading is minimaal. Door het band vast te zetten met een zegel, blijft de band goed vastzitten en heb je geen last van een los uiteinde. 

PP band

Prima kwaliteit en prijsverhouding

Het band is voordeliger dan ander soort band, maar dit wil niet zeggen dat PP band van mindere kwaliteit is. Het band is in verhouding met de prijs van uitstekende kwaliteit, natuurlijk is er band van nog betere kwaliteit. Maar dit vind je dan weer terug in de veel hogere prijs. Op jaarbasis uitgerekend scheelt dit enorm in de kosten. Het is goed te vergelijken om te kijken of je met dit band ook kunt werken binnen je bedrijf.