26 januari 2022

Glazenwassers

2 min read
Glazenwassers

Professionele glazenwassers zijn om verschillende redenen de beste manier vuile en bevlekte ramen weer schoon te maken, ongeacht de hoogte of bereikbaarheid. Een prachtig schoongemaakt glazen raam biedt een vrij uitzicht op de omgeving en deze netheid is een grote meerwaarde voor het imago van je kantoor, bedrijf of winkel.

Professionals hebben het apparatuur

Glazenwassers

Iedereen kan het binnengedeelte van uw vensters bereiken, maar de buitenkant is iets anders. Niet alleen hebben schoonmaakbedrijven de juiste apparatuur om het vensterglas volledig vlekkeloos te krijgen, maar ze hebben ook de nodige middelen om al uw ramen van buitenaf te bereiken – zelfs die op de tweede of derde verdieping. Professionals kunnen ervoor zorgen dat al uw vensters, zelfs de moeilijk bereikbare, brandschoon zijn.

De moderne glazenwasservice is niet enkel beperkt tot ramen en glas: van het reinigen van zonnepanelen tot het schoonhouden van trappenhuizen en portieken, gevels, lichtreclames, vloeronderhoud, sanitair, …hier heb je de nodige kennis!

Professionals besparen kostbare tijd

Glazenwassers

Neem een ​​paar minuten om erachter te komen hoeveel tijd het kost om elk venster in je huis zelf schoon te maken. En weet dat je vast ook niet brandschoon werkt, of veilig wanneer je op je ladder wiebelt…

Wanneer je professionele glazenwassers inhuurt, kun je de klus in een fractie van de tijd afmaken, met een schitterend resultaat.

Nog niet overtuigd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek

Professionals kunnen potentiële problemen herkennen

Terwijl de professionals elk van uw ramen aan het schoonmaken zijn, kunnen ze het begin van mogelijke problemen herkennen. Een paar problemen die zich kunnen voordoen zijn het begin van houtrot, corrosie, kleine gaten in een raamscherm of een verstopt afvoerkanaal. Deze informatie geeft eigenaren de kans om de schade te herstellen voordat het een grote uitgave wordt.