Extra service voor je klanten en medewerkers

      Geen reacties op Extra service voor je klanten en medewerkers

Met de TIC narrowcasting software kun je niet alleen je klanten bedienen, ook je personeel kun je voorzien van nieuwste informatie. Is er een politiek debat is het mogelijk deze eenvoudig te volgen op het schitterende grote scherm, maar ook voor het luisteren van muziek met Youtube is het scherm perfect geschikt. Het fijne van dit systeem is dat je meerdere functies kunt combineren met elkaar, laat de nieuwskrant maar lopen onderin het scherm terwijl je iets anders aan het kijken bent.

Zeer geschikt voor professioneel gebruik

Moeten de jaarcijfers van je bedrijf worden doorgenomen met het personeel, is het wel van belang dat dit op een professionele manier wordt weergegeven. Verschillende soorten schema’s kun je delen met je werknemers, dankzij de TIC narrowcasting software kun je in verschillende programma’s de schema’s opstellen. Het tonen van videobestanden is ook geen enkel probleem, heb je specifieke software die je moet kunnen gebruiken dan is er een maatwerkoplossing mogelijk.

aenc.nl

Neem je klanten mee in je bedrijf

Stel je voor dat je een scherm hebt hangen in de wachtruimte van je bedrijf, hiermee neem je de klant mee met een virtuele tour door je bedrijf. Met de TIC narrowcasting software is dit mogelijk, toon daarbij de laatste situatie op de weg zodat de bezoekers altijd weten waar de files staan. In principe is het mogelijk om alle content te tonen die je wilt, door het uiterlijk te laten maken in de huisstijl met de juiste kleuren voelt iedereen zich direct thuis. Ook de agenda die zelf is in te vullen, kun je naar keuze gebruiken over het hele scherm, of een deel ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *