Een nieuw kantoor inrichten

      Geen reacties op Een nieuw kantoor inrichten

Bij het oprichten van een bedrijf komen de nodige dingen kijken. Soms zijn dit zoveel dingen tegelijk dat je gauw een aantal belangrijke zaken kunt vergeten. Gelukkig hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Je hebt vaak een partner of anders familie en vrienden die je bij de nodige dingen kunnen helpen. Of je gaat het internet op en dan kom je er al gauw achter dat je nog een aantal zaken moet regelen voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt. Van vergunningen, tot personeelszaken tot belastingen, het zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Heb je dit nog nooit gedaan dan zal dit zeker even wennen zijn en als je dit allemaal hebt gedaan, moet je ook nog eens een nieuw kantoor gaan inrichten. Dit wil je uiteraard doen zodat er zo productief en goed mogelijk gewerkt kan worden. Hoe je dit doet? Lees dan verder!

Van alle gemakken voorzien

Het is algemeen bewezen dat een kantoor dat van alle gemakken is voorzien een enorme boost aan de productiviteit en motivatie van werknemers geeft. Werken werknemers met verouderde systemen of apparatuur dan zal de frustratie binnen no-time hoog oplopen en dit komt de productiviteit absoluut niet ten goede. Het is dus zaak dat je het nieuwe kantoor van de beste en nieuwste apparatuur voorziet. Dit is uiteraard geen goedkope klus, maar een groothandel in elektronica kan je hier goed bij helpen. Op het moment dat jij in grotere volumes gaat kopen, dan zullen zij je tegemoet kopen in de prijs. Koop tegelijk ook een aantal computer onderdelen in, mocht er iets stuk gaan, dan staan de werkzaamheden niet stil, maar even het onderdeel vervangen en je kunt gelijk weer door. Onderdelen die niet kunnen in een nieuw kantoor zijn onder andere docking stations, schermen, toetsenborden en muizen.

Comfortabel werken

Naast het up-to-date hebben van alle systemen en apparatuur, is het ook van belang om met het nodige comfort te werken. Voorkom dat werknemers last van hun rug krijgen en schaf goede bureaustoelen aan. Overweeg ook eens een zit-sta bureau. Het is namelijk bewezen dat de hele dag alleen maar zitten geen gunstig effect heeft op je lichamelijke gesteldheid. Met een zit-sta bureau kunnen werknemers naar hartelust wisselen van positie. Dan misschien nog wel het belangrijkste, koffie. Koffie wordt ook wel de benzine van de werknemer genoemd. Werknemers zullen je aanbidden als er een koffiezetapparaat op kantoor aanwezig is met onwijs lekkere koffie. Geen slaperige gezichten of moeilijk aan de dag beginnen, op deze manier heeft iedereen gelijk zin én energie voor een nieuwe werkdag!