1 december 2021

Container transport voor jou!

2 min read
KSZ Transport

Bent u al een lange tijd geïnteresseerd in container transport? Of ken jij er niks vanaf en wil je je zelf er is ene keer in gaan verdiepen om er meer van af te weten? Of ga je die richting op met je studie en wil je alvast wat informatie opdoen over bedrijven?  Dan zit je hier zeker goed voor meer informatie! Container vervoer is niet voor niets een erg lastige klus wat ook dus wat tijd in beslag neemt, ze zijn erg zwaar. Je wilt niet dat je container de boot mist in de haven en daarom is een goed bedrijf zoals TSV transport goed en je kan een kijkje nemen op de website.

Ervaring

Wil jij dan dus ook een bedrijf dat al jarenlang ontzettend veel ervaring heeft in het vervoeren van zeecontainers naar verschillende havens in europa. Je kan denken aan de Benelux, Frankrijk en zelfs Duitsland. TSV transport is een goede optie, ze zorgen ervoor dat alles wat jij vervoert op tijd er is en ook zorgvuldig wordt gedaan. Alles komt op locatie en wordt met veiligheid en precisie ook gedaan. Ook gevaarlijke goederen kunnen eventueel vervoerd worden bij dit bedrijf. 

Wat kan er    

Ze hebben containers van 20’ 30’ 40’ en 45. Deze kunnen ze gaan vervoeren en je kan zelf kiezen welke maat je nodig hebt voor je goederen. Ze zullen je wel advies hierover geven. Het vervoeren van je spullen wordt gedaan door professionele chauffeurs die zich aan strenge regels houden die gelden in het containertransport. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen (ook wel ADR-goederen) is ook een mogelijkheid bij TSV transport, er wordt dan een nog betere en duidelijkere plan van aanpak opgesteld voor het vervoeren van de goederen. Hierdoor zorgen ze ervoor dat er geen gevaarlijke stoffen lang ergens stil staan en er dus iets mee kan gebeuren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *