Vermogensbescherming

In de hedendaagse claimcultuur is het extra van belang dat uw vermogen goed beschermd is. Ondernemers weten dat als geen ander. Een scheiding tussen het privévermogen en het ondernemingsvermogen zorgt ervoor dat uw privévermogen veilig is in geval van faillissement of eventuele aansprakelijkheden. Maar hoe beschermt u uw ondernemingsvermogen? En hoe stelt u uw privévermogen veilig voor claims in de privésfeer?
 

Strategie

Wij biedem veel verschillende faciliteiten die het mogelijk maken uw vermogen beter te beschermen. Na het vaststellen van uw persoonlijke situatie kunnen wij een strategie voor u samenstellen welke rekening houdt met al uw behoeftes en doelstellingen voor de toekomst.
 

Wet & regelgeving

Binnen de strategie wordt bepaald of de nationale wetgeving voldoende faciliteiten voor uw situatie biedt, of dat buitenlandse ondernemingsvormen en financiële producten u misschien beter kunnen helpen.
 

Enkele voorbeelden

Hierbij kunt u denken aan het gebruik van ondernemingsvormen zoals de trust of de foundation, welke u kunnen helpen bij het beschermen van het vermogen. Bovendien adviseren wij u over de mogelijkheden van internationaal bankieren, welke in combinatie met een trust of foundation zorgt voor een veilige afscherming van u vermogen. Dit vermogen zal dan beschermd blijven indien u te maken krijgt met aansprakelijkheden, crediteuren of claims van overheden.

Kortom, wij bieden een breed scala aan diensten die vermogensbescherming garanderen!
 

Meer weten over onze werkwijze?

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan HIER!
 

Vrijblijvend informatie

Indien u vrijblijvend geïnformeerd wilt worden over deze of andere onderwerpen
op de website, kunt u contact met ons opnemen via de hier onderstaande knop!

Vrijblijvend contact opnemen voor informatie