Ondernemen Ondanks een Faillissement

Ondernemen ondanks een faillissement

Ondernemen ondanks een faillissement of bij een dreigend faillissement komt helaas vandaag de dag steeds vaker voor. Zo kan het zijn dat u een doorstart of herstart van een onderneming wilt maken in het buitenland.

Vraagstukken bij doorstart of herstart van een onderneming

Om te kunnen bepalen of er een doorstart of herstart van de of een onderneming mogelijk is, dient uw situatie aandachtig te worden geanalyseerd. Hierbij spelen vraagstukken als: wie zijn de schuldeisers, wat is de positie van een eventuele curator, de hoogte van het schuldbedrag, de (voormalige) rechtsvorm en eventuele aansprakelijkheden in privé een grote rol.

Analyse van uw situatie noodzakelijk

Het is daarom van groot belang uw wensen, mogelijkheden aandachtig te analyseren, om vast te kunnen stellen of er daadwerkelijk een passende oplossing voor uw situatie kan worden geboden.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Hieronder treft u slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden, welke in veel situaties een passende oplossing kunnen bieden bij een (dreigend) faillissement:

 

Mogelijkheden voor uw situatie?

Het wel of niet kunnen toepassen van bovengenoemde mogelijkheden is volledig afhankelijk van uw wensen en situatie. Wij adviseren u dan ook contact met ons op te nemen, om te kunnen bepalen of een adviesgesprek voor u zinvol is.

Meer weten over onze werkwijze?

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan HIER!

Advies afspraak

Voor een adviesafspraak over deze of andere onderwerpen op de website,
kunt u contact met ons opnemen via de hier onderstaande knop!

Vrijblijvend contact opnemen voor informatie