IBC International Business Company
 

Wat is een IBC International Business Company?

De IBC is in essentie niet veel anders dan een Europese rechtsvorm, zoals de Engelse limited of Luxemburgse SA. Sinds enige decennia heeft de IBC zich bewezen als ideaal rechtsvorm voor investeringsactiviteiten, holding activiteiten en internationale handel. De IBC is makkelijk en snel op te richten, onderhoudsvriendelijk, en biedt veiligheid en discretie.
 

Waarvoor?

Deze rechtsvorm wordt onder meer gebruikt voor internationale handel en consultancy, bij activiteiten op het gebied van internationale investeringen, bezit van intellectuele eigendom, vastgoed, licentieverlening, scheeps- en jachtregistraties en e-business. Een van de bekendste jurisdicties waar de rechtsvorm IBC wordt toegestaan zijn de Seychellen.
 

In welke landen beschikbaar?

Wij kunnen u IBC’s aanbieden in o.a. de volgende landen (jurisdicties):

 

Soortgelijke Europese voordelen

De IBC is als een lokale onderneming, en biedt vele soortgelijke voordelen die een Europese rechtsvorm u in de Europese markt ook zou bieden.
 

Mobiliteit en flexibiliteit

De mogelijkheid om de IBC makkelijk te verplaatsen naar andere jurisdicties geeft de IBC een enorme mobiliteit en biedt flexibiliteit voor de begunstigden. Wij verzorgen oprichtingen in de meest aantrekkelijke jurisdicties wereldwijd.
 

Snelle en professionele oprichting

Door gebruik te maken onze diensten, is snelle en professionele oprichting van de IBC gegarandeerd.
 

Minimale oprichtingsduur

Wij werken rechtstreeks met overheidsinstanties, notarissen en rechtbanken waardoor de tijd van oprichting en legalisatie van documenten tot een minimum worden beperkt.
 
 

Mogelijkheden voor uw situatie?

Het wel of niet kunnen toepassen van bovengenoemde mogelijkheden is volledig afhankelijk van uw wensen en situatie. Wij adviseren u dan ook contact met ons op te nemen, om te kunnen bepalen of een adviesgesprek voor u zinvol is.

Meer weten over onze werkwijze?

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan HIER!

Advies afspraak

Voor een adviesafspraak over deze of andere onderwerpen op de website,
kunt u contact met ons opnemen via de hier onderstaande knop!

Vrijblijvend contact opnemen voor informatie