Belastingparadijs Seychellen

De Seychellen eilanden zijn gelegen in de Indische Oceaan en ideaal gesitueerd voor gecentraliseerde handelsactiviteiten met nabij gelegen landen als Kenia, India of Zuid Afrika.
 

Professionele offshore faciliteiten

Seychellen heeft een zeer gerenommeerd internationaal financieel centrum dat voorziet in ontwikkelde en professionele “offshore” faciliteiten voor ondernemers en investeerders, welke tegemoetkomen aan de stijgende vraag naar flexibiliteit, toegankelijkheid en uitvoerbaarheid.
 

Vrije handelszone

In 1994 is het in de Seychellen mogelijk geworden om IBC”s (international Business Companies) , internationale trusts en ondernemingen in een vrije handelszone te registeren. De regelgevende omgeving is zeer nauwkeurig ontwikkeld. Dit is gedaan in een samenwerking met de commerciële en de publieke sector, om de internationale verplichtingen van goed gedrag na te komen, alsmede de verwachtingen en vraag te voorzien welke is ontstaan in de “offshore” markt.
 

Moderne bankfaciliteiten

De moderne bankfaciliteiten van Seychellen worden aangeboden door verschillende internationale banken zoals Barclays Bank, Nouvobanq ( in samenwerking met Standard Chartered Bank), BMI Bank en Bank of Baroda. Alle grote creditcardmaatschappijen worden in Seychellen vertegenwoordigd door de gevestigde commerciële banken.
 

Ruim aanbod diensten

Wij bieden in de Seychellen veel diensten aan voor ondernemers die hun afzetmarkt willen vergroten, en/of op zoek zijn naar buitenlandse activiteiten. Indien we bepaalde corporate of managementdiensten niet binnen onze organisatie kunnen verstrekken, werken wij exclusief samen met professionele en gelicenseerde advocaten en trustkantoren waarmee wij reeds een langdurige relatie mee onderhouden. Wij hebben evenals onze partners, jaren lange ervaring in de specifieke sectoren in Seychellen.
 

Meer weten over onze werkwijze?

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan HIER!
 

Vrijblijvend informatie

Indien u vrijblijvend geïnformeerd wilt worden over deze of andere onderwerpen
op de website, kunt u contact met ons opnemen via de hier onderstaande knop!

Vrijblijvend contact opnemen voor informatie